The Ronny B Goode Show 2020-02-26

February 26, 2020 – 7:29 pm

Då är rösten tillbaka och allt är som vanligt. Men först ska jag meddela att vinnaren i förra veckans poptävling blev Eva-Linn Gardheden som får ett exemplar av tidningen Bild-Journalen från 60-talet som pris. Tävlingen gick ut på att identifiera de artister och låtar som ingick i musikmixen då inga annonseringar förekom. Snart är det dags för veckans upplaga av The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Hollies, Bwanas, Clyde McPhatter, Jason & Scorchers, Motions, Gitte Henning, Senators Jack Scott, Glenda Collins, Marshall Crenshaw, Voxpoppers, Dave Clark Five, Mach Pelican, Ike & Tina Turner, Gentrys med flera. Detta gäng medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment