Ronny B Goode Show 2020-06-10

June 10, 2020 – 7:15 pm

Vill ni höra en massa bra musik som ni aldrig får höra i radio annars? Det är ju onsdag i dag vilket innebär att det är dags för The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Cliff & Shadows, The Jam, Bad Manners, Fourmost, The Creeps, Creepers, Lee Kings, Draytones, Morlocks, Miroslav Kefurt, Dr. Feelgood, Buzzcocks, Surfaris, Shane Fenton & Fentones, Jackie De Shannon med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment