The Ronny B Goode Show 2020-03-04

March 4, 2020 – 8:24 pm

Det är onsdag och snart dags för veckans upplaga av The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Searchers, Bwanas, Dead Kennedys, Connie Francis, Gerry & Pacemakers, Moonriders, Sonic Surf City, Lennerockers, Dave Edmunds, Dusty Springfield, Kim Larsen, Vince Taylor & Playboys, Merrill E. Moore, Suzi Quatro, Stone Poneys med flera. Detta gäng medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment