Ronny B Goode Show 2021-02-03

February 3, 2021 – 8:32 pm

Efter en heldag ute i det vackra vintervädret kanske det kan passa med litet härlig musik? Ja, du vet sådan där musik du inte får höra i något annat program. Det är varumärket för The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Standells, Tommy Roe, Pink Floyd, Billy J. Kramer & Dakotas, Manfred Mann, Shanes, Ramones, Bwanas, Creation, Lee Kings, Rivieras, The Moles, Gayle McCormick, Resonance med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment