Bloggdio Vita Huset, testsändning nummer sex

April 9, 2008 – 10:04 pm

Aktuella nyhetsrubriker: “Det finns mer bevis” Den anhållne 42-åringen som misstänks ha rövat bort 10-åriga Engla kan komma att begäras häktad i morgon torsdag. ”Stort beslag av barnporr”. Över en miljon bilder och filmer beslagtagna hos 60-årig man. ”Doldisarna hjältar – igen”. Linköpings fjärdekedja sänkte HV på nytt. Läs mera i Aftonbladet.

Dags igen för en salig blandning av this and that. Nyligen röstade elever vid ett antal musikskolor i London om vilket som är tidernas bästa gitarriff och kom fram till att det är riffet i Deep-Purple-klassikern ”Smoke on the water”. Vad tycker du?

Ona puffar lite diskret på mig och erinrar om att vi faktiskt inte har haft med något alls om pyrenéerhundar i Bloggdio Vita Huset. Det är förstås en brist som måste åtgärdas. Belle & Sebastian var en mycket populär fransk TV-serie och här ser vi inledningen till en animerad version från tidigt 80-tal. Nog tycker jag att animatören har lyckats fånga ”pyrrarnas” karaktär riktigt bra.

Ona vill samtidigt skicka en hälsning till alla på Evitagården där hon en gång såg dagens ljus.
Över till mera musik och till gruppen som gav tuppkammen ett ansikte: The Leningrad Cowboys.

Ja, det gäller att ge publiken vad den vill ha. Vad vill du se eller höra? Hör av dig! En kille som inte nådde ända fram i Melodifestivalen i Dublin 1981 var Riki Sorsa som tävlade för Finland och hamnade på 16:e plats av 20 med sin ”Reggae OK”.

Nästa punkt på programmet är Pink Floyd från 1967, alltså medan Syd Barrett fortfarande var med i gruppen. Deras bidrag är ”Interstellar overdrive” och inslaget kommer från filmen
Tonite Let’s All Make Love in London”.

Låt oss nu stressa av med ett inslag på begäran. Fast damen som har önskat vill vara anonym – det har jag lovat Maria T! Här kommer i alla fall Enya med sin ”Orinoco flow”.

Vi avslutar dagens testsändning från Bloggdio Vita Huset med att släppa fram Carmen Miranda – en riktig Chica Chica Boom Chick! Fortsätt att önska. See you!

Tags: , , , , , , , , , , ,

  1. 2 Responses to “Bloggdio Vita Huset, testsändning nummer sex”

  2. Med tanke på min låga internethastighet, vilken låt skulle du vilja rekommera en gubben?

    By Gubben on Apr 10, 2008

  3. Får väl bli slowfox eller något då 🙂 Skämt åsido så är väl frågan om musikvalet spelar in när det gäller överföringshastigheten. Jag misstänker att det har med filstorlek att göra. Så något i svartvitt bör vara lämpligt. Förslag?

    By RonnyBGoode on Apr 10, 2008

Post a Comment