Bloggning kan skada din hälsa – nu även i Metro och SvD

April 11, 2008 – 7:57 pm

Så har både tidningen Metro och Svenska Dagbladet tagit upp en nyhet som ni kunde läsa om i Bulletiner från Vita Huset redan i tisdags, den 8 april. Nämligen att ett par amerikanska bloggare avlidit i hjärtattacker efter intensivt bloggande. I vanlig ordning när det handlar om bloggfenomenet så tar man upp blondinbella som ett exempel. Hon säger sig ha gått in i väggen på grund av sitt intensiva bloggande och alla kringaktiviteter.

Allas vår bella har tydligen blivit bloggosfärens stora affischnamn. Men nog finns det bloggare som producerar väsentligt mycket mera omfattande bloggtexter – och, kan jag tycka, mera intressanta sådana. Ja, det är klart att det är dig jag tänker på Lussan! Bland annat. Du är väl rädd om dig så att du inte bloggar för mycket?

Och när ni vill ha färska nyheter, gå direkt till Bulletiner från Vita Huset nästa gång….

Tags: , , , ,

  1. 2 Responses to “Bloggning kan skada din hälsa – nu även i Metro och SvD”

  2. Ja, reta upp mig och det är kört.

    By ginger06 on Apr 13, 2008

  3. Nä… uuuu så hemskt. Och stackars Bellas alla besökare – hur ska det gå för dem?

    By Gubben on Apr 13, 2008

Post a Comment