Ibland saknar man ord

February 23, 2008 – 11:10 am

Varför?

Tags: , ,

 1. 3 Responses to “Ibland saknar man ord”

 2. Det kinesiska kommunistpartiet gjorde oss till mördare, säger förlossningsläkare i Kina
  Av Cheng Yi

  Jag är en förlossningsläkare som har varit yrkesverksam i många år, och jag har varit lyckosam nog att få läsa sanningsenlig information om Falun Gong. Närhelst jag träffar människor talar jag om denna fråga. De håller alla med om att Falun Gong är bra. De känner till människor vars sjukdomar försvann efter att de utövade Falun Gong, som blev bättre människor och vars läggningar förändrades till det bättre.

  När vi diskuterar de förfärliga nyheterna om organstöld från levande utövare i dödslägret i Sujiatun, ger somliga uttryck för ilska och fördömer hur samhället har blivit. Andra har lurats av det kinesiska kommunistpartiet (Kkp) och har kommit att tro på deras lögner. De tror inte på att sådana omänskliga saker kan ha hänt, och att detta verkligen är sant. De tror att läkare botar sjukdomar och räddar liv. De tror att läkare omöjligen skulle kunna begå sådana brott. De frågar till och med mig: “Du har varit läkare hela ditt liv. Tror du att detta är möjligt? Kan det vara sant?” Frågan fyller mig med obehag och skam, för jag har gjort många liknande saker, vilket är en vanära för mig.

  Det är sant att en läkares plikt är att bota sjukdomar och rädda liv. Vi har ibland gått utan sömn i flera dagar för att rädda en patients liv. Ofta när vi gjorde hjärt- och lungräddning svalde vi den nyföddas saliv, och vi utförde nödprocedurerna i en eller två timmar, tills inget hopp om överlevnad fanns kvar. Jag har räddat livet på många patienter, gravida kvinnor och nyfödda.

  Sedan “Planerad barnafödsel” blev en nationell policy (not: Kvinnor som redan fött ett barn tvingas till abort om de blir gravida igen. Man använder injektioner för att abortera foster i graviditetens slutskede. Om fostret överlever måste det dödas vid födseln), har sena aborter blivit nödvändiga. I Kina idag har ett fullgånget eller nästan fullgånget foster inte rätt att födas om föräldrarna redan har ett barn. Alla läkare som hjälper modern att föda ett levande barn avskedas. Om läkaren i fråga är medlem av Kkp kommer hon eller han dessutom att uteslutas ur partiet. Många läkare och sköterskor kunde inte acceptera denna order, vilken säger att de ska döda ett vackert, oskyldigt spädbarn. Vi skulle rädda människors liv, och nu tvingas vi döda nyfödda. Hur hanterade vi detta dilemma? Vi höll möte i flera dagar inom vår avdelning, och slutsatsen var att vi måste följa den nationella policyn. Vi måste fullfölja policyn oavsett om vi håller med om det politiska målet eller inte.

  Sedan dess har vi dödat otaliga barn. Somliga vägde fyra och ett halvt kilo och var starka och friska. Det var svårt att döda dem. Vi stoppade in gasbinda i deras munnar och kvävde dem. Sen tryckte vi ner dem i stora hinkar med vatten och höll deras huvuden under vattenytan. Om deras huvuden kom upp eller flöt ovanpå vattnet höll vi ner dem igen. Om vi inte kunde döda dem på detta sätt injicerade vi alkohol, luft eller desinfektionsvätska i deras hjärnor. Vi använde olika metoder och det kunde ta en halvtimma till en timma att döda dem. Det var oerhört svårt att betrakta denna grymma process. Jag brukade svettas ymnigt av skräck, och efteråt grät jag av smärta. Somliga läkare fick mardrömmar och blev svaga och nervösa.

  De anhöriga tilläts inte se denna process. Men somliga svimmade när de såg sitt döda barn. Alla familjemedlemmar grät. Som en läkare borde jag ha räddat liv, men i stället dödade jag dessa dyrbara nyfödda. Det onda Kkp tvingar de av oss som svurit läkareden att bli skoningslösa mördare. Detta är min egen personliga erfarenhet. Gud vet hur många oskyldiga små liv som avslutats på detta sätt. Min synd är mycket stor!

  Jag vädjar härmed till de av mina kollegor som har samvete och är inblandade i liknande projekt som Sujiatun att avslöja dessa onda handlingar! Stoppa denna grymma och hjärtlösa slakt! Gottgör för dina synder och bli en värdig kinesisk medborgare!

  Kkp har blivit världens största korrupta och ruttna parti. Himlen kommer helt säkert att utplåna det.

  Allting man gör kommer tillbaka till en. Snälla, ta avstånd från Kkp och alla dess besläktade organisationer (inklusive ungdomsbrigaden och pionjärerna) för att rädda ditt eget liv!

  http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/9/1/51972.html

  http://www.fgmtv.net

  Most Sincerely

  By Anonymous on Feb 23, 2008

 3. Ja, vad säger man. Detta är ett typiskt inlägg av spam-karaktär, med en politisk udd. Samtidigt så tänker jag inte ta bort det. Nej, jag låter det stå kvar för att var och en ska få bilda sig en egen uppfattning i frågan. Givetvis är det lika illa när barn eller andra försvarslösa varelser far illa och dödas, vare sig det är i USA, Kina eller Sverige. Det är alltid tacksamt att använda argument av detta slag i den politiska debatten.
  Som sagt, jag tar inte ställning i den rent politiska frågan men tänker för den skull inte bedriva någon censur genom att ta bort inlägget. Du gör som du vill.

  By RonnyBGoode on Feb 23, 2008

 4. Jag såg också den där artikeln och önskar nästan att jag inte gjort det. Man får svårt att svälja och andas.

  (Jag läste också kommentaren ovan och ditt svar till den. Klokt tänkt och agerat.)

  Efter detta känns det smått märkligt att önska dig en bra lördagskväll, men jag gör det ändå. Dig och hunden.

  By Lussan on Feb 23, 2008

Post a Comment