Eva Eastwood på Rest. & Bar Akkurat, Stockholm i kväll!

October 11, 2009 – 12:22 pm

Befinner du dig inom rimligt avstånd från Hornsgatan i Stockholm och inte vet vad du ska hitta på i kväll söndag? Då har jag ett förslag! I kväll är det dags för spelning med Eva Eastwood och hennes band, taggade som aldrig förr! Kom till Akkurat, Hornsgatan 18 och bered dig på en rockig kväll! Smakprov nedan. See you there!

Tags: , , , , ,

  1. 2 Responses to “Eva Eastwood på Rest. & Bar Akkurat, Stockholm i kväll!”

  2. Länkar dig i dag!
    Trevligt radioprogram. trodde ett tag att det blivit fel men 20 min över kom RBG loss! 🙂

    By Red on Oct 12, 2009

  3. Aha! Då kör studiodatorn enligt Österåkisk lokaltid…. Kul i alla fall att du gillade programmet och tills lokalstationen vid Rämen börjar att sända det så får väl herr redaktören stå ut med webbradion.

    By ronnybgoode on Oct 12, 2009

Post a Comment