Radiopremiär i kväll i The RonnyBGoode Show: ny hit med Eva Eastwood!

February 3, 2010 – 11:12 am

I kväll onsdag medverkar Eva Eastwood i “The Ronny B Goode Show” på Radio Österåker 103.7 och ni kan också lyssna via webben på http://radio.osteraker.se Tid 20.00 och repris på söndag samma tid. I programmet presenterar hon för första gången en ny låt som har goda chanser att bli en hit, särskilt om Anders Burman producerar den vilket vore idealiskt. I väntan på detta så kan vi ju spana in Eva med titelspåret från nya plattan “The Beat Goes On”.

Tags: , , , ,

  1. 2 Responses to “Radiopremiär i kväll i The RonnyBGoode Show: ny hit med Eva Eastwood!”

  2. Vars är du?

    By Gubben on Feb 8, 2010

  3. Jag är ju här – som alltid! Jag har bara varit sparsam med mina framträdanden i bloggosfären en tid. Däremot återkommer jag troget varje onsdag kl 20.00 på http://radio.osteraker.se . Så snart jag får fram något med Charlie Ventura så kommer det i både etern och cyberspace!

    By RonnyBGoode on Feb 10, 2010

Post a Comment