Fem nyfödda hundvalpar behöver hjälp NU!

July 7, 2010 – 10:32 am

I natt dog deras mamma kort efter att valparna fötts. En av hennes sex valpar har redan hunnit dö. De överlevande fem jämthundsvalparna behöver omedelbar hjälp.
****A K U T!!!!******I går fick Tilda valpar 6 st, inatt blev hon akut sjuk och dog. Nu ligger det 6 valpar utan mor och jag ber nu om hjälp, om ni vet nån som har en tik som inte har många valpar eller kanske inte fick nån som kanske kunde hoppa in… och ta hand om valparna. det är väldigt krävande att få dom till att överleva. …//Ring 0760/171975  ( Ubbe) SPRID DETTA VIDARE !!!

Vilket härmed är gjort. Valparna finns i Tobo utanför Tierp och när jag nyss talade med Ubbe så hade en av valparna redan hunnit dö. Om du vet någon som kan hjälpa till eller själv har en tik som kan ta över efter Tilde, ring Ubbe nu!

Tags: , , , , ,

 1. 3 Responses to “Fem nyfödda hundvalpar behöver hjälp NU!”

 2. Hallå! Var är du?

  By Gubben on Oct 2, 2010

 3. Hejsan Ronny!
  Hur gick det för hundvalparna?

  By Kristine Lindberg on Dec 26, 2010

 4. Jag har inte haft kontakt med husse på länge men jag tror att det löste sig.

  By ronnybgoode on Jan 12, 2011

Post a Comment