Tjänster

Vad kan jag då hjälpa dig med?

Texter.

Behöver du hjälp med textinnehåll för en företagspresentation, webbsida, broschyr, ett nyhetsbrev, reklamutskick eller något annat? Det kan jag hjälpa dig med på mycket kort tid. När det exempelvis gäller ett företags webbnärvaro så är det vanligt att webbyråer skapar en grafisk profil och förväntar sig att kunden själv ska stå för textinnehållet. Detta gör ofta att webbsatsningen stannar av. Jag gör helt enkelt ett företagsreportage om din verksamhet och levererar det i text och bild enligt önskemål. Detta är det snabbaste och mest effektiva sättet att få fram det material som behövs för en företagspresentation.

Reportage och artiklar

Förutom samarbete med olika tidningar (referenser på begäran – ronny@ronnybgoode.se ) så kan jag även leverera artiklar och reportage till kundtidningar och liknande. Berätta vad du vill ha utfört.

Översättningar

Behöver du ha ett utskick, en broschyr eller kanske en bok översatt? Själv arbetar jag främst med översättningar engelska-svenska eller svenska-engelska. Men jag har även möjlighet att förmedla översättningar till och från andra språk i samarbete med kunniga översättare som har det främmande språket som sitt modersmål.

Korrekturläsning

Ett korrekt språk utan särskrivningar är viktigt för din trovärdighet vare sig det gäller en trycksak eller en webbsida. Jag hjälper gärna till med korrekturläsningar av dina egna (eller webbyråns) texter.

Radioproduktion

Vad har du som företagare för nytta av denna tjänst om du nu inte driver en radiostation? Ja, har du någonsin tänkt på att presentera ditt företag via ett sponsorprogram eller kanske på en CD? Med inslag, intervjuer och reportage från olika grenar av din verksamhet. Du kan använda materialet i din marknadsföring på olika sätt. En serie radioprogram som jag gjorde för Tallink, Destination Estland,  innehöll reportage från Estland och sändes som sponsorprogram över Radio Roslagen. Du kan göra samma sak över olika stationer med ditt eget program. Kanske vill du producera en CD för att använda i utskick? Som en ovanlig företagspresent? Tidigare var det vanligt att företag gav ut reklamskivor och företagsböcker – detta är ett nytt och intressant alternativ att synas i mediebruset.

Om du nu driver en radiostation så kan jag även tillhandahålla specialproducerade program enligt önskemål. Mitt program The Ronny B Goode Show får återutsändas av intresserade stationer utan kostnad under förutsättning att STIM- och NCB-avgifter erläggs för sändningarna. Lyssna på programmet onsdagar och söndagar 20.00-21.00 på http://radio.osteraker.se Kontakta mig på ronny@ronnybgoode.se om du vill sända programmet över din station eller har specifika programönskemål.

Företagsbloggar

Behöver du hjälp med att sätta upp och driva en företagsblogg? Vad är en företagsblogg och hur kan du använda den i din specifika verksamhet? Det är en sak att starta en blogg men för att den ska vara verkningsfull behöver den uppdateras ofta. Jag hjälper dig att göra detta mot en fast kostnad – och du kan koncentrera dig på din verksamhet.

Utbildningar

Jag kan erbjuda skräddarsydda utbildningar inom ovanstående nischer. Hör av dig och berätta om dina behov.

Webbdesign

Detta är inte min huvudsakliga nisch men jag vill varmt rekommendera min samarbetspartner UNIT Development.