Ronny B Goode Show 2022-03-16

March 16, 2022 – 8:29 pm

Ett litet tips. om du dels vill hjälpa Ukraina och dels vill bli av med en massa saker du inte behöver: kör en loppis och skänk intäkterna till Ukraina. Lämpliga mottagare är exempelvis Röda Korset och Läkare Utan Gränser. Slå dig ihop med grannar, jobbarkompisar och vilka du nu har i ditt nätverk. Meddela mig när ni tänker köra så annonserar jag er loppis i mitt program. Snart är det dags för The Ronny B Goode Show igen – lyssna i dag onsdag klockan 20.00 över Radio Österåker på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. Detta band kommer till Stockholm i juli och kan höras i kvällens program, dock med en annan låt:

Tags: , ,

Post a Comment