Ronny B Goode Show 2022-04-06

April 6, 2022 – 7:22 pm

Det är onsdag och därmed snart dags för The Ronny B Goode Show. Vad jag frågar mig just nu är hur många oskyldiga människor som kommer att dödas i Ukraina under den timme som programmet pågår? Hur många fler massgravar kommer att hittas? Kan det inte vara nog nu? Hur länge ska västvärlden, NATO och FN bara låta detta fortgå? Själv fortsätter jag att spela musik för er men det innebär inte på något sätt att jag är omedveten om vad som händer. Stöd Ukraina på alla sätt ni kan! Vad gäller mitt program: lyssna i kväll klockan 20.00 över Radio Österåker på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Link Wray, Tina Karol, John Lennon, Shorty Long, Louis Armstrong, Pete Seeger, White Lion, The Bwanas med flera. Detta band är också med, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , ,

Post a Comment