Ronny B Goode Show 2022-04-13

April 13, 2022 – 7:27 pm

Onsdag igen och därmed snart dags för The Ronny B Goode Show. Lyssna i kväll klockan 20.00 över Radio Österåker på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Pussy Riot, Motions, Lille Gerhard, The Outlaw Blues Band, Mike Wallace & Caretakers, Triol med vänner, Curtis Mayfield, Marvin Gaye, The Bwanas med flera. Denne artist medverkar också, dock med en annan låt:

Vad gäller Triol med vänner bjuder vi på en låt från den insamlingsgala som hölls i Ljusdal den 2 april till förmån för Ukraina i samarbete med Röda Korsets lokalavdelning i Ljusdal. Det går fortfarande att lämna bidrag till insamlingen. Känner du att du vill stödja Ukrainahjälpen med en hundralapp eller två kan du swisha ditt bidrag till 1236808018 eller göra en överföring till bankgiro 4758-5633. Märk ditt bidrag med “konsert”. Det spelar ingen roll var du bor. Nog kan du bidra med en slant till Ukraina även om det är via Röda Korset i Ljusdal?

Tags: , , , , , , , , , , ,

Post a Comment