Ronny B Goode Show och 60-talsgala i Sandviken söndagen den 28 juli

July 24, 2019 – 6:23 pm

Med anledning av den stora 60-talsgalan som går av stapeln under namnet Musik i Bruksmiljö i Sandviken på söndag den 28 juli kan vi i dagens Ronny B Goode Show avnjuta musik av de band som medverkar: Flippers, Johnny Lundin Band, Shamrocks, Plommons, Spotnicks Tribute Band, Mascots och Shanes. Adressen är Malmgatan 11, Sandviken och portarna öppnar 11.15. Betalning på plats. Dessutom i kvällens program: Inmates, Freddie Cannon, Tav Falco and Panther Burns, Beach Boys, Honeys, Little Richard, Otto Brandenburg, Dion, Bonnie St. Claire med mera. Lyssna på Radio Österåker 103,7 20.00 eller via webbradio http://radio.osteraker.se Programmet kan även laddas hem som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. Följande band är också med i programmet, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment