The Ronny B Goode Show 2019-08-28

August 28, 2019 – 10:25 pm

Ni må förlåta mig men denna gång kommer meddelandet om The Ronny B Goode Show på Radio Österåker 103,7 efter att programmet har gått. But don’t despair! Du kan avnjuta reprisen på söndag 21.00 på Radio Österåker 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se
Programmet kan även laddas hem som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. Vad bjöd jag då på i kväll? Jo, till exempel Hedgehoppers Anonymous, Beatles, Plums med Doris, Swinging Blue Jeans, The Most, The Above, Les Chats Sauvages, Hounds, The Dogs, Doors, Jackie Dee Shannon, Lill-Babs, Brian Hyland, Rick Nelson, Laurie Morvan Band med mera. Följande grupp medverkade också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment