Författarna Kjell E. Genberg och Helena Sigander medverkar i kvällens Ronny B Goode Show 2019-10-16

October 16, 2019 – 1:24 pm

I kvällens avsnitt av The Ronny B Goode Show medverkar författarna Kjell E. Genberg och Helena Sigander. Helena är även bokförläggare. Vi talar om två historiska romaner som de båda författarna nyligen publicerat och de står också för musikurvalet vilket blir en salig blandning från marschmusik till Beatles till…. ja, det kommer att framgå av programmet. Kjell E. Genberg är känd som en snabbskrivare av Guds nåde och skrev en gång en novell på tjugo minuter. För att klargöra om takterna fortfarande sitter i utmanade jag Kjell att skriva en novell under programmets gång. Huruvida han lyckades kommer ni att få veta om ni lyssnar i kväll 20.00 på Radio Österåker 103,7 http://radio.osteraker.se Programmet kan även avlyssnas i efterhand som podcast via länken “Play”. På andra stationer som sänder The Ronny B Goode Show gäller andra tider. Välkommen att lyssna!

De böcker som presenteras i programmet är Sigillet – Helga Gregorius berättelse av Helena Sigander samt Läkaren och kvinnorna av Kjell E. Genberg. Båda böckerna kan beställas direkt från förlaget http://exiliumforlag.se/ eller köpas där böcker säljs.

Tags: , , , , , ,

Post a Comment