Ronny B Goode Show 2020-03-18

March 18, 2020 – 7:52 pm

Ja, saker och ting är inte riktigt som de brukar vara för tillfället. Men snart är det i alla fall dags för veckans The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Invaders, Plommons, Mascots, Shamrocks, Bwanas, Paul Revere & Raiders, Eva Eastwood, Ronnie Self, Pugh Rogefeldt, Suzi Quatro, Barrence Whitfield & Savages, Beatles, Rapiers, Lill-Babs & Little Gerhard, Sam The Sham & Pharaohs med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment