Ronny B Goode Show 2020-04-08 – i kväll en repris

April 8, 2020 – 6:32 pm

I kväll på askonsdagen blir det en repris av The Ronny B Goode Show från den 10 april 2019. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Searchers, Gene Vincent, Chaps, Bobby Angelo & Tuxedos, Royal Teens, Gunilla Postaroff, Beatles, Jet Harris, Guy & The Turks, Del Vikings, Sonic Surf City, John Lennon, Runestones, Timo Jämssen & Esquires, Standells med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment