Ronny B Goode Show 2020-04-15 – ny repris men en höjdare!

April 15, 2020 – 7:17 pm

Ni som missade programmet med Eva Plommon Sohlberg och Bo Anders Larsson BOA för ganska precis ett år sedan får en ny chans i kväll. Ja, programmet finns ju att ladda hem som podcast genom Play-arkivet på Radio Österåker men nog är det något visst med att lyssna på en riktig radio? Helst en gammal trälåda med elektronrör…. Programmet sändes första gången den 17 april 2019 och nog är det fantastiskt att det gått et helt år sedan vi satt tillsammans och drack kaffe med plommonkaka medan vi spelade in detta program. Här berättar två som var med om den svenska popscenen på 60-talet och det blir många kul minnen samt förstås en hel del härlig nostalgimusik. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider.
Ja, vad passar väl bättre som introduktion än att spela en låt med allas våra Plommons? Bandet som dyrt och heligt har lovat att de aldfrig kommer sluta att spela. Jag tror dem. Vilka härliga tjejer! Tack för att ni finns.

Tags: , , ,

Post a Comment