Ronny B Goode Show 2020-05-20

May 20, 2020 – 7:38 pm

Det verkar inte gå att dela ljudklipp från YouTube längre men hoppas det går bra ändå. Förra veckan körde vi en repris men i dag onsdag kommer ett nytt avsnitt av The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat John Fogerty, Siw Malmkvist, Eleanor Bodel, Lille Gerhard, Gun, Light Valley Shadows, Hollies, Ventures, Glen Glenn, Jean & Statesides, Shanes, Tages, John Lennon, Heinz med flera. Välkommen att lyssna!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment