Ronny B Goode Show 2020-07-15

July 15, 2020 – 7:28 pm

Som det brukar bli varje vecka har det blivit onsdag och det innebär att det är dags för The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Beatles, Plastic Pals, Jason & Scorchers, Snobs, Bwanas, Girlsboys, Tages, Sun Cats, J. Geils Band, Hurriganes, Charlie Kuylenstierna, Rocking Tigers, Stray Cats, Little Peggy March, Jerry Lee Lewis med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment