Ronny B Goode Show 2020-09-23

September 23, 2020 – 7:32 pm

Ibland kör det ihop sig så att tiden inte räcker till för allt som ska göras. Då måste man prioritera. Men naturligtvis kommer The Ronny B Goode Show även i dag. Dock blir det en repris från den 25/9 2019. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Draytones, Remains, Beatles, Leaves, Gunilla Thorn, Bar-Kays, Cockneys, Brownsville Station, Sonic Surf City, Leaves, Colin Cook, Eskimos, Remains, Bröderna Volt, Applejacks, Dusty Springfield med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment