Ronny B Goode Show 2020-11-04

November 4, 2020 – 8:19 pm

Lika säkert som att bolaget är stängt på söndagar är att The Ronny B Goode Show kommer på onsdag. Och det är ju onsdag i dag! Så lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Nationalteatern, The Most, Tommy Steele, Sonic Surf City, Merseybeats, Bwanas, Searchers, Pirates, Hurriganes,Light Valley Shadows, Bobby Angelo & Tuxedos, Bosse Quiding, Allusions, Emile Ford, Dale Hawkins med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment