Ronny B Goode Show 2020-12-16

December 16, 2020 – 7:52 pm

Det är inte bara julen som står för dörren utan även The Ronny B Goode Show som kommer mycket snart. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Nick Lowe, Pugh Rogefeldt, Hollies, Boots från Örnsköldsvik, Gene Summers, Dave Alvin, Dorsey Burnette, Jeannie & The Big Guys, Mascots, Gerry & Pacemakers, Lill-Babs, Billy J. Kramer, Janis Martin, Sanford Clark, Jack Hammer, Bobby Vee & Crickets med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment