Ronny B Goode Show 2021-04-14

April 14, 2021 – 7:42 pm

Jag kan bara hoppas att vi får ordning på tekniken så att ni kan höra The Ronny B Goode Show även i kväll. Jag vet inte varför men inprogrammeringen fungerar inte. . Testa att lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se så får vi se om ni kan höra något. Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Gene Vincent, Anson Funderburgh & Rockets, Motions, The Most, Maggie McNeal, Fleetwood Mac, Dwight Yokam, Leens Skoog, Cliff Richard & Shadows, Bwanas, Carl Perkins, Iggy & The Stooges, Hank C. Burnette, Arrows med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment