Ronny B Goode Show 2021-06-02

June 2, 2021 – 7:04 pm

Onsdag igen och kvällens The Ronny B Goode Show bör tilltala alla nostalgiker då det är en repris, närmare bestämt från den 10 juni 2020. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 (repris söndag 20.00) på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Cliff Richard & Shadows, Lee Kings, Morlocks, Buzzcocks, Roy Clark, Pandoras, Tommy Roe, Creeps, Creepers, Dr. Feelgood, Jackie De Shannon, The Jam, Troggs, The Nazz, Lill-Babs med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment