Ronny B Goode Show 2021-07-04

July 4, 2021 – 7:24 pm

Jag vet inte om Radio Österåker liksom andra aktörer i dagarna har varit föremål för en hackerattack men nu ska allt fungera igen. Så ni som missade The Ronny B Goode Show i onsdags kan lyssna på en repris i kväll. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Sorrows, Beach Boys, Los Kings, Jimmy Gilmer & Fireballs, Blasters, Billy J. Kramer & Dakotas, Creedence Clearwater Revival, Marc Bolan & T-Rex, The Move, The Curse, Brian Briggs, Beatles, Elvis, Cuby & Blizzards, Snobs, Dave Clark Five med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment