Ronny B Goode Show 2021-07-28

July 28, 2021 – 7:12 pm

Kvällens The Ronny B Goode Show är en repris från 2019 men som en vis man en gång sa: ett gammalt program som du inte hört är ju ett nytt program för dig. Eller hur det nu var…. Observera att de promosnuttar för Radio Nord-utställningen på Kastellet, Vaxholm som sänds i programmet dock är högaktuella. Utställningen pågår fram till mitten av september men sedan är det oåterkalleligen slut. Så ni som ännu inte sett den, passa på! Välkommen att avnjuta The Ronny B Goode Show över Radio Österåker 103,7 i kväll 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Kid Thomas, Dave Clark Five, John Cougar Mellencamp, Pat Wayne & Beachcombers, Gene Summers, Lill-Babs, Rapiers, Carl Perkins, Charlie Feathers, Bonnie St Claire, Beatles, Alma Cogan, Gayle McCormick, Archies, Bill Smith Combo, Lou Josie med flera. Detta band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment