Ronny B Goode Show 2021-11-17

November 17, 2021 – 8:23 pm

Det är allt tur att ni har koll på vilken dag och tid The Ronny B Goode Show kommer varje vecka – om jag skulle missa att meddela det. Ja, det var vad som hände förra veckan. Men nu har vi en ny vecka och dags för ytterligare ett program. Lyssna i dag onsdag 20.00 över Radio Österåker 103,7 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Searchers, Nazz, Johnny & Hurricanes, Beatles, Bad Manners, Guess Who, Rapiers, New York Dolls, Bwanas, Eddie Cochran, Deejays, Danko Jones, Hank Williams, Jefferson Airplane, Roy Clark, Downliners Sect med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment