Ronny B Goode Show 2021-11-24

November 24, 2021 – 7:33 pm

En historisk dag: denna onsdag har Sverige för första gången fått en kvinnlig statsminister om ändock bara för sju timmar. Följetongen fortsätter…. Något som också fortsätter vecka ut och vecka in är The Ronny B Goode Show. Lyssna i dag onsdag 20.00 över Radio Österåker 103,7 20.00 på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se . Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Nick Lowe, Hollies, Gene Summers, Boots, Bobby Vee & Crickets, Rolling Stones, Sanford Clark, Savoy Brown, Dave Alvin, Lill-Babs, Janis Martin, Jack Hammer, Gerry & Pacemakers, Jimmy & Rackets, Pugh Rogefeldt, Billy J. Kramer & Dakotas med flera. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment