Sökträffar via FireStats

October 5, 2008 – 2:20 pm

Hello blogosphere!

Precis hemkommen från Gålö ska jag ta tag i litet andra saker innan bloggandet fortsätter. Vad jag gjort på Gålö denna regniga helg återkommer jag till.

FireStats är en alldeles utmärkt WordPress-plugin som jag skrivit om tidigare. En användbar funktion i programmet är att du kan se vilka sökord som besökarna sökt på för att komma till din sida via Google och andra sökmotorer. När jag just kollade dagens FireStats-statistik så såg jag att någon sökt på följande ord:

“60-tal duo sång dam”
“sången pasadena från 60-talet”

Jag vet inte om du hittar tillbaka hit men låten du söker är med största sannolikhet The little old lady from Pasadena med Jan & Dean. Vill du ha skivan så har jag den till salu på Tradera och auktionen går ut ikväll söndag kl 22.17.  När detta skrivs har den ännu inte fått några bud och minimibud är 40 kr. Detta sagt som en ren konsumentupplysning.

Fortsatt trevlig söndag i regnrusket.

Tags: , , ,

  1. 2 Responses to “Sökträffar via FireStats”

  2. Firestats – den måste jag testa – om den fungerar hos mig…

    By Gubben on Oct 5, 2008

  3. Hej själv! 🙂 Kul att du hittade mig.
    Du hade det ju riktigt fint här inne.

    By En Älskarinnas Bekännelser on Oct 7, 2008

Post a Comment