Är Björn Gustafsson FÖR bra?

March 4, 2008 – 2:15 pm

Ingen Björn på lördag, alltså! Hur många kommer nu att lämna Melodifestivalen åt sitt öde? Och är det verkligen ett så pressat schema att han inte får plats? Eller är det kanske så att någon börjar känna sin position hotad av en uppkomling som redan vunnit svenska folkets (och de flesta kritikers) hjärtan? Vem vet? Så här säger i alla fall projektledaren Christel Tholse Willers till de tittare som saknar Björn Gustafsson:
– Kristian Luuk är oerhört duktig på det här med direktsändning och underhållning. Och jag är övertygad om att ingen kommer att bli besviken.
Som sagt, jag undrar just om det är någon som känner sin position hotad. Som inser sina begränsningar….
Så ett par ord om min vinyltävling! Du kan vinna valfria vinylskivor till ett värde av 500, 300 eller 200 kronor genom att svara på tre enkla frågor? Kolla här! Stoppdatum torsdag den 6 mars alltså i övernorgon. Rappa på!

Tags: , , ,

Post a Comment