The Ronny B Goode Show is back in business again!

January 22, 2019 – 4:54 pm

Det har varit tyst från mig i etern ett tag men nu är det dags igen! Onsdagen den 23 januari 2019 klockan 20.00 sänds nypremiären av “The Ronny B Goode Show” över Radio Österåker (repris söndag 20.00). Andra stationer sänder programmet på annan tid. I Storstockholm hörs stationen på FM 103,7 MHz. I resten av världen kan du höra stationen på webbradio via

http://radio.osteraker.se

Ur programmet: The Butterflies (gitarrgäng från Sandviken), Them, Gerry & Pacemakers, Nursery Rhymes, Sleepstones, Cowboy Copas, Mascots, Carl Perkins, The Strangers feat. Mike Shannon, Zettlers, Electras, The Meat Sluts och mycket annat.

Ja, och så är The Trashmen med – dock inte med denna låt:

Programmet kan återutsändas utan kostnad av intresserade stationer.

Post a Comment