Ny vecka och dags för ett nytt avsnitt av The Ronny B Goode Show 2019-02-13

February 13, 2019 – 6:28 pm

Denna vecka erbjuder The Ronny B Goode Show musik av bland andra följande artister: Dusty Springfield, Beatles, Cliff Richard & The Shadows, The Curse, Rolling Stones, Mike Wallace & Caretakers, Per Myrberg, Thee Ultra Bimbos, Sixten – Ålands egen nationalhjälte, Shadows, Freddie Cannon, Don Gibson, Atlantics, Jackie De Shannon, Mascots och mycket annat kul. Lyssna 20.00 i dag onsdag 13/2 över Radio Österåker 103,7 eller på webben http://radio.osteraker.se. Programmen kan avlyssnas i efterhand via Play-funktionen. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

The Most, alltså! Bandet som gjorde 60-talet till vad det är i dag….

Programmet sänds på olika tider över de stationer som sänder programmet. Intresserade radiostationer kan kostnadsfritt återutsända detta program. Kontakta ronny (at) ronnybgoode.se för närmare information.

Mycket nöje!

Tags: , , , , , , , , , ,

Post a Comment