Ronny B Goode Show i kväll onsdagen den 6 mars

February 27, 2019 – 6:39 pm

Har du inget annat för dig i kväll kan du alltid lyssna på The Ronny B Goode Show och upptäcka en massa bra låtar som du inte hör på någon annan kanal. I veckans program medverkar bland andra följande artister: Javalins, Chad Allen & Expressions, Searchers, Chuck Berry, Bobby Goldsboro, Science Poption, Sleepstones, Whirlwind, Ramones, The Curse, Brigitte Bardot, Fanny, Bob Luman, Gene Summers, Dead Kennedys, Big Three med mera. Lyssna 20.00 i dag onsdag 6/3 över Radio Österåker 103,7 eller på webben http://radio.osteraker.se. Programmen kan avlyssnas i efterhand via Play-funktionen. Denna grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Programmet går olika tider över de stationer som sänder The Ronny B Goode Show. Intresserade radiostationer kan kostnadsfritt återutsända detta program. Kontakta ronny (at) ronnybgoode.se för närmare information.

Tags: , , , , , , ,

Post a Comment