Knappt någon röst kvar men program blir det – it’s the music that counts :-) Ronny B Goode Show 2019-03-13

March 13, 2019 – 7:21 pm

Visst blir det ett avsnitt av The Ronny B Goode Show i kväll också trots influensa och i stort sett avsaknad av röst. I veckans program musik med bland andra : Martha Reeves & Vandellas, The Gun, Small Faces, Them, Floyd Cramer, Runaways, VAT 66, Rolling Stones, Nina Lizell, Rock-Olga, Senators, Master’s Apprentices, Little Gert & Streaplers, Manfred Mann, Cliff Richard & Shadows, Anthony & The Sophomores med mera. Lyssna 20.00 i dag onsdag 13/3 över Radio Österåker 103,7 eller på webben http://radio.osteraker.se. Programmen kan avlyssnas i efterhand via Play-funktionen. Ja, jag vet som sagt inte riktigt vilket virus det är jag drabbats av och om jag lider av “The Rockin’ Pneumonia” eller “The Boogie Woogie Flu”.

Tags: , , , , , , , , , ,

Post a Comment