Jodå, det blev ett program denna vecka också: The Ronny B Goode Show 2019-04-03

April 4, 2019 – 8:28 pm

Ni kanske undrar varför inget meddelande kom inför onsdagens program. Var det kanske inställt? Nej då, The Ronny B Goode Show rullade på som vanligt. Anledningen var att jag haft fullt upp med en process i Stockholms Tingsrätt mot ett företag som vägrade betala för utförda tjänster. Lita på att jag aldrig kommer att rekommendera vänner och bekanta att anlita detta företag någonsin…. Men nu har domen fallit och de insåg till slut att det skulle bli alltför dyrt att fortsätta trilskas. Veckans program kan nu laddas hem via Playfunktionen på http://radio.osteraker.se och om ni vill lyssna direkt i radion går det bra söndagen den 7 april 20.00 på 103.7 MHz i Stockholmstrakten eller via webben. Vad hade jag då att bjuda på rent musikaliskt denna vecka? Jo, bland annat följande: Beatles, Elvis, Davie Allen & Arrows, John Cougar Mellencamp, The Press, Jesse Lee Turner, Cliff Richard & Shadows, Mach Pelikan, Knickerbockers, Mamas & Papas, Rock-Jerry, Jackie De Shannon, Mickie Most & The Gear, Fleur De Lys, Flippers, Madcaps med Danny La Fontaine, Connie Francis med mera. Vi hör också denna tjej, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment