The Ronny B Goode Show onsdag 2019-05-01

May 1, 2019 – 3:50 pm

Det är den 1 maj och nu när ni har varit ute och demonstrerat kan det väl vara behagligt att koppla av med en timmes njutbar musik som ni inte får höra i andra kanaler? Upp till kamp emot skvalet! Det finns mer musik än de cirka hundra låtar ni kan höra på PLR-kanalerna. I veckans The Ronny B Goode Show som sänds i kväll onsdag 1 maj kl. 20.00 över Radio Österåker 103,7 eller webbradio http://radio.osteraker.se (kan även laddas hem via Play-funktionen så att du kan lyssna när du vill) bjuder vi på musik av bland annat Sneaky Pete & Cool Cats, Cilla Black, Joan Baez, The Fourmost, Grass Roots, Jethro Tull, The Curse, Siw Malmkvist, Ramones, Conway Twitty, Manfred Mann, Dottie (Carina Lindkvist) och mycket annat. Följande grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment