Dags igen: The Ronny B Goode Show onsdag 2019-05-15

May 15, 2019 – 7:26 pm

Det är onsdag och snart dags för veckans The Ronny B Goode Show som sänds i kväll onsdag 15 maj kl. 20.00 över Radio Österåker 103,7 eller webbradio http://radio.osteraker.se (kan även laddas hem via Play-funktionen så att du kan lyssna när du vill). Vi har kanonväder i dag så slå dig ner ute i trädgården, luta dig tillbaka i vilstolen med något läskande inom räckhåll och ratta in 103,7 eller använd mobilappen för att hitta Radio Österåker. I kvällens program musik av bland annat Beatles, Inger Berggren, Shadows, Ken Levy & Phantoms, Whirlwind, Bente Lind, Alexandra Jardvall, Paramounts, Roulettes, Fatboy, Kingsmen, Light Valley Shadows och mycket annat. Följande grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment