Dags igen: The Ronny B Goode Show kommer i dag onsdag 2019-06-12 kl. 20.00

June 12, 2019 – 6:37 pm

Om du känner för att avnjuta skön musik som du vanligtvis inte hör i radio kan jag rekommendera The Ronny B Goode Show som sänds i kväll onsdag 12 juni kl. 20.00 över Radio Österåker 103,7 eller webbradio http://radio.osteraker.se (kan även laddas hem via Play-funktionen så att du kan lyssna närhelst du önskar). I kvällens program musik av bland andra Beatles, Cuby & Blizzards, Los Kings, Dave Clark Five, Sorrows, Brian Briggs, Elvis, Creedence Clearwater Revival, Beach Boys, Jimmy Gilmer & Fireballs, Blasters, Marcels, Billy J. Kramer & Dakotas, The Curse, Heinz, Marc Bolan & T-Rex, Los Teen Tops och mycket annat. Följande grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment