Kvällens The Ronny B Goode Show 2019-09-04

September 4, 2019 – 7:25 pm

Hello music lovers! Ni som inte är på Fåfängan och kollar in Plommons med flera i “Back to the Sixties” kan trösta er med The Ronny B Goode Show på Radio Österåker 103,7 som kommer i kväll onsdag som vanligt 20.00. Lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se
Ni som är på Fåfängan kan ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll innehåller programmet bland annat musik av Spotnicks, Gene Vincent, Dave Baby Cortez, Ramones, Freddie & Dreamers, Gerry & Pacemakers, Mike Katon & Wild A’s, Jodimars, Jerry Williams, Yardbirds, John Leyton, Adam Faith, Blue Stars, Duane Eddy, The Conquerors med mera. Följande grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment