The Ronny B Goode Show 2019-09-11

September 11, 2019 – 5:17 pm

Visst är dagens datum en dag som fyller de flesta av oss med olust. Men låt oss se framåt. Varför inte avnjuta The Ronny B Goode Show på Radio Österåker 103,7 som kommer i kväll onsdag som vanligt 20.00? Lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se
Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll innehåller programmet musik av Applejacks, Blasters, United Balls, Ramones, Emmylou Harris, Nazareth, Flying Saucers, Eddie Hodges, Cat Stevens, Marcels, hålkortsoperatör Clark Gårdestig, Jimmie Rodgers, Annabee Nox, Los Straitjackets, Cliff & Shadows med flera. Följande grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment