Ronny B Goode Show 2019-09-25

September 25, 2019 – 6:17 pm

Både avlöningsdag och The Ronny B Goode Show på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 – kan det bli bättre? Lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se
Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll innehåller programmet musik av Dusty Springfield, Draytones, Dave Clark Five, Jordanaires, Sonic Surf City, Beatles, Brownsville Station, Laila Kinnunen, Gunilla Thorn, The Bar-Kays, Eskimos, Applejacks, Bröderna Volt, Patsy Ann Noble, Adrienne Poster (med en udda låt komponerad av Jagger/Richards 1964 speciellt för henne) med flera. Följande grupp medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment