Ronny B Goode Show 2019-10-02

October 2, 2019 – 7:39 pm

Hösten är här och det är mörkt och ruggigt ute. Här kommer ett tips för att i någon mån förjaga höstmörkret. Som vanligt kommer The Ronny B Goode Show på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00. Lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se
Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll innehåller programmet musik av Troggs, John Leyton, Taste, Delbert McClinton, Four Lovers, Chocolate Watch Band, Dr. Feelgood, Alice Babs, Hurriganes, Nikki & Corvettes, Cliff Richard & Shadows, Michael Cox, Rick Nelson, Robert Gordon med Link Wray, Ray Smith (gammal hjälte från Sun Records) med flera. Följande artist medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment