The Ronny B Goode Show 2019-11-13

November 13, 2019 – 7:28 pm

Har du aldrig lyssnat på The Ronny B Goode Show? Testa, vet jag – du kanske gillar det. Ratta in Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00. Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bjuder vi på musik av Creedence Clearwater Revival, Charlie Feathers, Booker T & MG’s, Remains, Ambrose Slade, Science Poption, Blue Rondos, Bwanas, Flippers, Jackie de Shannon, Shadows Of Knight, Jim Carroll Band, Jonathan King, Bharatratna’ Bhupen Hazarika, Matadors med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment