I kvällens Ronny B Goode Show 191120

November 20, 2019 – 8:44 pm

Hav förtröstan du som längtar efter The Ronny B Goode Show. Snart är det dags! Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00. Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll musik av exempelvis Nationalteatern, Merrill E. Moore, Searchers, Emile Ford, Hurriganes, Bosse Quiding Johnny Kidd & Pirates, Bwanas, Sonic Surf City, The Most, Merseybeats, Light Valley Shadows, Bobby Angelo & Tuxedos, Radio, Dale Hawkins med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment