The Ronny B Goode Show nu även över Västerås 93,7 FM 2019-11-27

November 27, 2019 – 8:10 pm

Glada nyheter till er i Västerås med omnejd: nu kan ni lyssna på The Ronny B Goode Show över Vår Radio på 93,7 MHz. Programmet kommer att sändas på torsdagar. Som vanligt kan ni även lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 med repris söndag 20.00. Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. Från kvällens meny Savoy Brown, Lill-Babs, Billy J. Kramer & Dakotas, Gene Summers, Pugh Rogefeldt, Gerry & Pacemakers, Janis Martin, Hollies, Monty Python, Dorsey Burnette, Boots, Mascots, Jack Hammer, Dave Alvin, Jimmy & Rackets, Nick Lowe med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: ,

Post a Comment