Ronny B Goode Show 2019-12-11

December 11, 2019 – 7:44 pm

Ny vecka och nytt avsnitt av The Ronny B Goode Show. Lyssna gärna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Applejacks, Manfred Mann, Al Harris, Hurriganes, Del Shannon, Kal P Dal, Leroy van Dyke, Graham Bond Organization, Cozy Powell, Cliff Richard & Shadows, Eva Eastwood, Pink Floyd, Trashmen, Dale Hawkins, The Vettes, Donna Danger med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment