Ronny B Goode Show 2020-01-15 med en timmes bra musik

January 15, 2020 – 7:59 pm

Dags för 2020 års andra avsnitt av The Ronny B Goode Show. Lyssna på Radio Österåker 103,7 i kväll onsdag 20.00 (repris söndag 20.00). Du kan lyssna på 103,7 i Storstockholm eller via webbradio http://radio.osteraker.se Det går även bra att ladda hem programmet som podcast för senare avlyssning, kolla “Play”-arkivet. På andra stationer där programmet sänds gäller andra tider. I kväll bland annat Graham Parker, Rick Nelson, Jan & Dean, Bwanas, Collins Kids, Fatboy, John Mayall’s Bluesbreakers med Eric Clapton, Shocking Blue, The Best (svenskt 60-tal), Searchers, The Rocking Tigers, Grass Roots, New Legion Rock Spectacular, Paramounts (pre-Procol Harum), The Move med flera. Följande band medverkar också, dock med en annan låt:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Post a Comment